Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Errata Forginga.... I nagle jakoś artyści przestali być atrakcyjni...
Shamful też się znacząco poprawił nadal silny ale bez przesady
@ WalecMógłbyś postnąć link, albo wysłać mi PMką jakiś wariant tego scoutowego kraba? Bo chciałbym wiedzieć, co ma mnie zabić w najbliższej przyszłości, a na CCC nie chce mi się szukać
to robią teraz najwieksze głupoty na świecie najlepiej jakby teraz wypuścili nową edycję bo tą przerażająco spieprzyli,czy te erraty spowolnię liona? nie bo ani jedna z errat go nie tkneła a do wolnych deków to on nie nalezy, mantis to samo, a crab? to chyba będzie w niebowzięty bo i hero (nieżle do pompowani) i scouci (moim zdaniem przerażający) chyba nic nie dostaną co by ich uszkodzić mogło
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
decki kończące w 3-4 turze to już totalny randomdobierasz łącznie 9-10 kart,co komu podejdzie tak zakończy.interaktywność na poziomie-ma metę na ręce/nie ma.śmierdzi mi to lotusem i dziwną miną DTkto przepuścił KWalla.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
hey mam nadzieję, że te wszystkie erraty/MRP gdzieś wdrukująchoćby z tą Celestial 15 rocznicowym...na koteia trzeba będzie podrukwoać oficjalną listę MRP/erratdo wglądu bo z tym zawsze jest problem potem, szukanie w necie tid.